joi, 30 august 2012

Cum sa îți seduci nevasta !


Vrei sa o dai gata din prima ? Secretele sductiei !

Ce doresc femeile? Este o întrebare cruciala pentru barbati la care pâna acum nu s-a descoperit înca un raspuns clar. Iar pentru barbatii interesati de acest subiect iata  9 secrete pe care le poti folosi pentru întarirea relatiei voastre. Cercetarea este bazata pe studiul sanatos al cuplurilor fericite, iar aceste secrete vor fi de nepretuit mai ales pentru barbatii care n-au reusit pâna acum sa aiba o relatie stabila.

Analizati cu atentie secretele si, mai ales, puneti-le în aplicare:

Un barbat afectuos este un barbat atragator
Femeile apreciaza barbatii care îsi arata partea sensibila, mai ales atunci când ele sunt suparate. Strânge-o în brate si ofera-i o batista. Alinturile sunt o modalitate excelenta pentru a întari relatia.

Cavalerismul este înca la moda
Când este vorba de dragoste, multe femei prefera barbatii care îsi asuma rolul traditional. Cavalerismul este apreciat, în special, în primele luni ale relatiei. Femeia este perfect capabila sa-si traga scaunul sau sa deschida usa, însa daca observi ca ezita, atunci trebuie sa întelegi ca asteapta de la tine sa te comporti ca un gentleman.

Îmbraca-te pentru a impresiona
Stilurile vin si trec, însa barbatul care este atent la felul în care arata si se îmbraca va fi mereu la ora. Pentru o femeie conteaza mult felul în care arati de la primul flirt pâna la luna de miere si mult dupa. Trebuie sa-ti dai seama daca exista anumite lucruri care îi plac în mod deosebit. Spre exemplu, daca iubitei tale îi plac barbatii îmbracati în blugi strâmti atunci e indicat sa porti blugi strâmti daca vrei sa o cuceresti.

  Barbatii care se îmbraca în rosu au succes la fete
Acest secret nu provine de la femei, ci de la psihologii care au testat preferintele subsconstiente ale femeilor. O cercetare interesanta a descoperit faptul ca barbatii îmbracati în rosu par a fi perceputi drept puternici, atractivi si doriti de catre femei.
Nu-ti ascunde defectele
Nimic nu capteaza mai repede inima unei femei decât un barbat bun care doreste sa devina un barbat mai bun. Femeile iubesc dezvoltarea personala, ele se dau în vânt dupa barbatii care sunt gânditori si sensibili. Femeilor le plac barbatii care-si arata defectele, spre exemplu un temperamnt puternic sau care este posomorât dupa o zi de munca, si iubesc atunci când el face un efort pentru a le controla.

 Nu încerca sa-i rezolvi problemele
Când o femeie este nemultumita de ceva din viata ei, nu are nevoie de sfatul tau, ci de cineva care s-o asculte. Barbatii sunt nevoia sa rezolve lucrurile pentru ca sunt orientati spre solutii. Însa pentru femei ascultarea este un lucru extraordinar ce ajuta la întarirea relatiei.

Încuviintarea nu este de ajuns
Ascultarea este importanta, însa o femeie vrea, de asemenea, sa stie ca este înteleasa. Doar sa dai din cap, întelegator, nu este de ajuns. Când face o pauza, de fapt, îti ofera oportunitatea de a raspunde într-un mod plin de compasiune. Daca îti spune ca este suparata pentru ca seful i-a facut ziua grea, ea vrea sa auda de la tine: „Îmi pare rau ca ziua de azi a fost atât de grea”. Si nu uita: Rezista tentatiei de a oferi solutii.

 Întâlnirea cu numarul 3 nu este cheia dormitorului
Regula de 3 întâlniri înainte de sex este o legenda urbana. Femeile nu-si stabilesc o zi anume pentru a invita un potential partener în dormitorul lor. Unele femei vor prefera mai multe întâlniri înainte de sex. O regula buna este sa dai relatiei posibilitatea de a creste, cel putin doua luni, înainte de a intra în arena sexuala.

 Femeile iubesc drumul lung
Adesea, barbatii prefera calea rapida catre sex. Însa, multe femei prefera ruta scenica. Femeile vor sex, dar îl capata prin modalitati diferite. Înainte de orice, femeile vor sa se simta întelese, vor sa fie romantice. Asta înseamna timp, discutii si sentimente. Cu alte cuvinte, vor preludiu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Kamady Rudd

Se trezește la 2:30 în fiecare dimineață.  Acest reporter nu a purtat machiaj pentru o săptămână . Ea se îndreaptă spre stația de ...