luni, 27 august 2012

Si Chinezii , plang cateodata !


Oficiali ai Partidului Comunist Chinez, implicaţi în orgii sexuale

Doi oficiali ai Partidului Comunist Chinez au fost excluşi din partid, după ce s-a descoperit că apar într-o serie de fotografii ale unor orgii sexuale.

Oficiali ai Partidului Comunist Chinez, implicaţi în orgii sexuale
Doi dintre participanţii la partidele de sex în grup au fost identificaţi ca oficiali ai PC, potrivit presei. Unul era secretar adjunct al tineretului universitar din provincia Anhui. Wang Yu a mărturisit "cu regret” că el şi soţia sa sunt două dintre personajele din cele peste 100 de fotografii realizate în 2007, într-o cameră de hotel şi publicate, recent, pe internet. Majoritatea imaginilor sunt explicit pornografice, chiar dacă există şi unele mai cuminţi.
Un oficial de rang mai înalt, secretar al unei organizaţii locale din aceeaşi provincie Anhui, neagă cu vehemenţă implicarea, deşi asemănarea sa cu unul dintre "actorii” orgiei este izbitoare. Autorităţile chineze evită să investigheze cazul, încercând să stopeze scandalul, după dovedirea implicării lui Wang Yu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Kamady Rudd

Se trezește la 2:30 în fiecare dimineață.  Acest reporter nu a purtat machiaj pentru o săptămână . Ea se îndreaptă spre stația de ...