duminică, 26 august 2012

Secretul frumusetii


Secretul frumusetii Angelinei Jolie - "sangele de dragon"

Angelina Jolie
Angelina Jolie 
La 37 de ani, Angelina Jolie este considerata una dintre cele mai frumoase femei ale lumii. Spre multumirea doamenelor si domnisoarelor, din cand in cand razbat in presa informatii despre felul in care cunoscuta actrita isi ingrijeste frumusetea.

Vedeta foloseste din februarie o crema de fata produsa de firma Rodial, numita "Dragon's Blood Sculping Gel", de care este foarte incantata, potrivit Daily Mail. Acest "sange de dragon" este o lotiune lichida care contine seva rosie a unui copac numit Drago. La iesirea pe piata, la inceputul anului, producatorii au promis ca respectivul produs se poate considera un "lifting facial lichid", prin efectul spectaculos de intinerire asupra pielii. 

Crema marca Rodial actioneaza oferind elasticitate pielii, fiind recomandata in special femeilor de peste 30 de ani. Insa nici Lady Gaga, la cei 26 de ani ai sai, nu a ezitat sa foloseasca produsul, pentru a inlatura efectele stilului de viata solicitant. Expertul in frumusetea vedetelor, Nuz Shugaa, a marturist ca Angelinei Jolie acest produs i-a redat tenului "aspectul trandafiriu". Rezulatele au aratat ca 92% dintre utilizatori au fost multumiti de imbunatatirea aspectului pielii in primele trei luni de folosire. "Dragon's Blood Sculping Gel" este comercializata pe piata Europei la pretul de 75 de lire sterline. 

sursa: ziare.com


In adancul sufletului ei, fiecare femeie matura isi doreste sa fie mai tanara, mai frumoasa, mai slaba, mai inteleapta si mai sunt cateva "mai-uri", dar ne rezumam doar la acestea. Ai vrea sa dai timpul inapoi si sa arati cu 5 ani mai tanara?

Atunci inseamna ca ti-am citit gandurile. Esti prietena noastra, iar prietenii se ajuta intre ei, asa ca iti spunem un secret. Noi stim cum poti sterge ani buni de pe chipul tau si cum poti avea un look de tinerica.

Care dintre trucurile noastre te incanta atat de mult incat sa-l pui in practica?


1. Descopera fantana tineretii
Sportul nu este doar pentru femeile tinere. Daca vrei sa stergi ani buni de pe trupul tau, fa miscare. Nu trebuie sa tragi de fiare la sala, asa cum face Cameron Diaz. Este suficient sa te plimbi cu bicicleta sau sa alergi usor in parc.

Pe masura ce imbatranesti, pielea isi pierde elasticitatea si devine din ce in ce mai flasca. Nu lasa pielea sa atarne pe tine. Miscarea te mentine tanara, energica si cu chef de viata.

2. Mananca mai putin
Odata cu inaintarea in varsta, metabolismul incepe sa functioneze din ce in ce mai lent, digestia devine si ea mai inceata si practic tot ce mananci se depune. Vara aceasta, ai toate sansele sa arati cu 5 ani mai tanara, daca ai grija la ceea ce mananci. Renunta la tocanitele cu carne si grasimi si la ciorbele cu multa smantana!

Mananca legume si fructe, deoarece antioxidantii continuti de acestea lupta impotriva radicalilor liberi si amana momentul in care chipul tau va fi strabatut de riduri adanci.
Alimentele cele mai potrivite pentru intinerire si pentru combaterea celulitei sunt: pepenele rosu, castravetii, piersicile, merele, spanacul, broccoli, zmeura, ardeii grasi, rosiile si dovleceii. Nu te rezuma doar la acestea. Toate legumele si fructele sunt bune pentru sculptarea armonioasa a corpului.

3. Un machiaj corect te intinereste instant!
Te uiti la vedetele de la Hollywood si nu intelegi cum reusesc sa arate incredibil desi sunt trecute de prima tinerete? Iti spunem noi: se machiaza corect. Si ca sa-ti ilustram cat mai bine acest lucru, o luam ca exemplu pe Jennifer Lopez.

Are 43 de ani si a fost desemnata cea mai frumoasa femeie din lume. Daca te uiti la o poza cu ea nemachiata, ii dai 40+ de ani fara probleme. Cum apare cu un machiaj, cum scazi in jur de 5 ani din varsta ei.

Nu te feri de machiaj daca vrei sa pari mai tanara. Un blush rozaliu, un ruj seducator, un fard discret si cateva straturi de mascara pot face minuni.

Rutina zilnica de ingrijire trebuie sa urmeze cei 3 pasi esentiali: demachiere, tonifiere, hidratare.


4. Exfoliaza-ti pielea
Pe masura ce imbatranesti, pielea isi pierde din elasticitate si fermitate. Exfoliaza-ti permanant pielea, pentru a indeparta celulele moarte si pentru a-ti pune sangele in miscare. Produsele din comert nu te conving ca au puteri miraculoase? Atunci exfoliaza-ti pielea cu zat de cafea. Este ieftin, dar atat de bun. Vei fi tanara si frumoasa. Sa nu te mire daca nu te mai recunosc vecinii.
5. Renunta la hainele ponosite

Chiar daca nu mai ai 20 de ani nu inseamna ca trebuie sa te imbraci precum o batranica. Hainele moderne te vor face sa arati chiar si cu 5 ani mai tanara. Cine spune ca nu poti purta blugi, o fusta scurta sau o pereche de pantaloni scurti? De ce iti ascunzi decolteul? Indrazneste sa fii tanara si adopta un stil vestimentar decent, dar in acelasi timp ancorat in tendinte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Kamady Rudd

Se trezește la 2:30 în fiecare dimineață.  Acest reporter nu a purtat machiaj pentru o săptămână . Ea se îndreaptă spre stația de ...