duminică, 21 octombrie 2012

Suvitele deschise - Un truc de Efect

Şuviţele deschise, un truc de hairstyling de efect !


Atunci când îţi doreşti o schimbare de look, dar nu vrei ceva radical, atunci când vrei să dai un aer proaspăt vechii tale culori, şuviţele deschise sunt cea mai indicată variantă.






Minunat este că şuviţele deschise se pretează oricărei culori, de la blond la şaten-miere, roşcat sau şaten-ciocolată.

Dacă sunt executate profi, în tonuri care se potrivesc nuanţei tale de păr, atunci efectul va fi unul senzaţional: iluminează tenul, conferă senzaţia de volum podoabei capilare, aduc strălucire şi prospeţime coafurii.

Inspiră-te din look-ul lui Jennifer Aniston, care este recunoscută pentru coafura ei fabuloasă, şi fă-ţi câteva şuviţe alb arctic, platinate, asta dacă eşti blondă. Optează pentru varianta şuviţelor foarte subţiri, din loc în loc, care să îţi încadreze faţa.

Superbe şi şuviţele Jessicăi Alba, mult mai evidente la vârfuri! Jessica a declarat că uneori apelează la meşe blonde pentru că nu vrea să-şi decoloreze părul, aşa i se par foarte utile!



Julia Roberts are un roşcat superb, potenţat de o mulţime de şuvite dese, blond-bronz. În acest fel, părul ei pare mult mai bogat, iar lumina se reflectă pe fir într-un mod fabulos. Până şi tenul pare vizibil întinerit, şi când te gândeşti că toate astea doar datorită unor şuviţe deschise!

Părul foarte închis, cum are Tyra Banks, este complimentat de şuviţe ciocolată cu lapte sau roşcate, late, dispuse simetric pe o parte şi alta. Niciodată să nu încerci şuviţe platinate sau mai deschise dacă eşti brunetă. Rezultatul va fi total inestetic!

Aşadar, în prag de Paşte, fă-ţi o schimbare de look spectaculoasă, cu minim de efort: nişte şuviţe deschise!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Kamady Rudd

Se trezește la 2:30 în fiecare dimineață.  Acest reporter nu a purtat machiaj pentru o săptămână . Ea se îndreaptă spre stația de ...