vineri, 5 octombrie 2012

Cele mai frumoase printese din lume


       Printese frumoase lume

 
   
 
Brunei Printesa Hafei Zha si Boo 马鲁扎伊尼 23 în cele din urmă introduce într-o ceremonie de nunta formala a culminat ultimele opt zile de nunta regală. Acesta este textul sultanului Hassanal Bolkiah prima dată din 2007 pentru fiica sa în căsătorie, nunta este extrem de luxos, cum ar fi basm a "Arabian Nights".
   Mai mult de 5000 de vizitatori au participat
   11:00 În aceeași zi, Nuluyiman Sala Palatului la tineri casatoriti "si stai ceremonie" au dus la cabine de culoare 苏丹博尔基 Asia a ridicat mâna dreaptă a mirelui, atingeți ușor Coronet miresei, finala grațios acorda Prințesa și fiul-in-lege a devenit soț și soție, ceremonia de nunta este finalizată.
   În acea noapte, condus de membrii Sultan Hassanal ai familiei regale a găzduit un palat de nunta prințesă în ospitalitate Nuluyiman peste 5.000 de vizitatori interne și externe de ospitalitate invitați să participe la nunta.
 
 
   
Fiul-în-lege pentru Data palat
 
  A lucrat la Feizha Ha a Ministerului de Finanțe Brunei printesa 32 de ani, este al cincilea copil născut la Sultan Hassan Bolkiah și Sudan, printesa fiind clasat pe locul al patrulea. Suficient de norocos pentru a deveni noul membru al familiei regale ini Ruza, 29 de ani, al doilea copil al acasă, planificarea actuală de dezvoltare economică și financiară, la Departamentul de prim-ministru în Brunei ca ofițer de construcții sarcini.
   Brunei, o suprafață de teren mică, dar resursele bogate de hidrocarburi pentru a deveni cele mai bogate țări din Asia. Brunei familiei regale, cunoscut sub numele regal cel mai bogat în lumea de astăzi, în prezent, 苏丹博尔基 Asia în 1987 de către SUA "Fortune", revista ca cel mai bogat om din lume.
 
Haya Princess
  
Yorkshire Printesa Beatrice, în Regatul Unit
 
British Printesa Zara
Printesa Madeline a Suediei
 
Printesa Teodora a Greciei și Danemarcei
 
 Thai Printesa Sirivannavari
 
Printesa Charlotte de Monaco
 


Bhutan Princess

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Kamady Rudd

Se trezește la 2:30 în fiecare dimineață.  Acest reporter nu a purtat machiaj pentru o săptămână . Ea se îndreaptă spre stația de ...