luni, 22 octombrie 2012

Bătăuşa de Brăila - Copanika

               Eleva bătăuşă din Brăila este spaima oraşului. 
De ce şi-a şters contul de Facebook ?



Complexul inferioritatii de care sufera si lipsa de educatie minima , au invins-o pe Copanik !

Eleva care a bătut şi umilit o colegă este `spaima oraşului`, mulţumită tatălui ei, un cunoscut interlop din Brăila, scrie infobraila.ro.

Bătăuşa din Brăila, Copanika, nu regretă nimic. Reacţii dure pe InternetCine este băiatul pentru care COPANIKA şi-a bătut şi umilit colegaPlângere INCREDIBILĂ: Părăsită după ce a rămas 10 minute fără semnal pe telefonStudent ieşean, AGRESAT de controlori în autobuz

Bătăuşa din Brăila, Copanika, nu regretă nimic. Reacţii dure pe Internet

Violeta M., eleva de 16 ani din Braila cunoscuta sub porecla de "Copanika", i-a lasat pe anchetatori cu gura cascata cand le-a marturisit ca nu regreta nicio clipa ca si-a batut si umilit o colega. Mii de internauti au reactionat socati vazand imaginile, majoritatea cerand pedepsirea fetei.

Scenele revoltătoare în care o puştoaică de liceu îşi umileşte în ultimul hal o colegă, într-o criză de gelozie, nu au rămas fără ecouri. Victima, Iulia, în vârstă de 15 ani, a depus vineri plângere la poliţie, scrie cancan.ro.

Astfel, Violeta se poate "lăuda" că la doar 16 ani are deja un dosar penal pentru vătămare corporală. La fel şi prietena care a înregistrat toată grozăvia în care se vede cum Iulia este împroşcătă cu înjurături, flegme şi palme, iar în ultimă instanţă este obligată să-i pupe pantoful agresoarei.

În faţa anchetatorilor, eleva-agresoare a spus că nu-i pare rău de isprava care a făcut-o de râs şi ar putea s-o trimită după gratii. „Fata nu regretă fapta comisă. Consideră că i-a aplicat o lecţie victimei, pentru că, spune ea, voia să-i fure iubitul!", au declarat surse din rândul anchetatorilor.
ELEVA BĂTĂUŞĂ a fost identificată: Poliţia anchetează cazul după imaginile şocante

Deşi ancheta este în desfăşurare, apropiaţeii fetei au oferit detalii incredibile despre Violeta, zisă „Copănik". „Are în spate toată Brăila. Tatăl ei vitreg este cămătar. Se comportă aşa pentru că ştie că este de neatins!", susţin de cealaltă parte cunoştinţe din anturajul fetei.

Un comentariu:

Kamady Rudd

Se trezește la 2:30 în fiecare dimineață.  Acest reporter nu a purtat machiaj pentru o săptămână . Ea se îndreaptă spre stația de ...