vineri, 12 octombrie 2012

Kinga Sebestyen rivala Nicoletei Luciu !


                
 Tot ce nu stiai despre cealalta femeie din viata sotului Nicoletei Luciu! Uite cat de bine arata unguroaica cu care a inselat-o
Tot ce nu stiai despre cealalta femeie din viata sotului Nicoletei Luciu! Uite cat de bine arata unguroaica cu care a inselat-o sotul Nicoletei .

Sotul Nicoletei Luciu a fost surprins pe un iaht in compania unei femei, care s-a dovedit a fi Kinga Sebestyen, cea care a adus kangoo jumps in Romania.

Dupa ce a sarutat-o si mai apoi a lovit-o, povestea dintre Zsolt si Kinga a ajuns in presa, dar si la urechile Nicoletei Luciu, actuala sa sotie, cu care are 4 copii.
kinga sebestyen si-a deschis prima sala de kangoo jumpsdin Romania, in Miercurea Ciuc. Mai mult decat atat, ea a fost protagonista unui pictorial topless, pentru a promova acest sport. Se presupune ca ea si Zsolt se cunosc de foarte mult timnp si ca au o relatie de peste 10 ani.
Kinga are 2 copii, o fata si un baiat. Baiatul este pasionat de sport, in timp ce fata locuieste acum cu tatal sau in America, unde Kinga a trimis-o pentru a o face sa renunte la droguri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Kamady Rudd

Se trezește la 2:30 în fiecare dimineață.  Acest reporter nu a purtat machiaj pentru o săptămână . Ea se îndreaptă spre stația de ...