luni, 20 august 2012

Fantezii exotice


Fanteziile sexuale ale vedetelor

Fanteziile sexuale ale vedetelor

Definite ca viziuni imaginare sau vise cu ochii deschişi care excită, fanteziile sexuale fac parte din natura umană la fel de firesc ca şi alte simţiri. Astfel de imagini mentale te motivează sexual şi, fie că se descoperă prin forme heterosexuale, homosexuale, incestuoase, tandre sau sălbatice, trebuie acceptate şi asumate chiar dacă ele rămân doar la nivel de imaginaţie. Pe de altă parte, unele au trăsătura de a fi chiar practice…
Indiferent de calitatea lor, fanteziile sexuale definesc o realitate sănătoasă pentru majoritatea indivizilor chiar şi atunci când indivizii în cauză sunt vedete de la Hollywood. Celebre, permanent în vizorul publicului critic, bogate şi dezinvolte atunci când le sunt adresate întrebări despre viaţa lor intimă. Ţi-am ales câteva dintre cele mai nestigherite declaraţii despre fanteziile sexual ale unora dintre cele mai cunoscute vedete din lume:
1.    Angelina Jolie
Cunoscută pentru sufletul ei neliniştit şi pentru viaţa ei destul de zbuciumată de dinainte de Brad Pitt, Angelina Jolie a recunoscu franc că printre fanteziile ei sexuale se numără sado-masochismul sexual şi violul aranjat. Jenny Shimizu, fosta ei parteneră a declarat cu ceva vreme în urmă că la întâlnirile amoroase, Angelina Jolie prefera măştile, hainele din piele şi lanţurile.
2.    Christina Aguilera
Declarându-se foarte deschisă la provocări cu femei, Christina Aguilera a susţinut, înainte să-l cunoască pe soţul ei,: "ele au buzele moi şi mai drăguţe". Cântăreaţa de origine americană a încercat tot ce se putea încerca. Dar, cum orice căsătorie te schimbă cât de puţin, recent Christina a revenit asupra fanteziilor ei sexuale. Aceasta a mărturisit că ea şi soţul ei se îmbracă frecvent în costume de medic şi că şi-ar dori să facă dragoste într-un spital.
3.    Eva Longoria
Pe vremea când era căsătorită cu Tony Parker, Eva Longoria recunoştea că îi îndeplinea soţului ei toate fanteziile: de la a se plimba goală prin casă până la a achiziţiona cele mai ciudate jucării sexuale. Mai mult, vedeta a mărturisit că îi place să fie umilită în pat: : "Îmi place să am mâinile legate cu eşarfe de mătase, ador bărbaţii care ştiu să preia controlul. E ceva foarte sexy în a fi supusă!
4.    Fergie
Una dintre fanteziile împlinite ale solistei de la Black Eyed Peas constă în satisfacerea soţului ei, actorul Josh Duhmel prin striptease, cu ajutorul webcam-ului. Pentru asta, cei doi au instalat o bară de striptease exact în camera lor. Pe de altă parte, Fergie şi-a recunoscut atracţia faţă de femeile sexy şi slăbiciunea faţă de Cheryl Cole.
5.    Madonna
Nici atunci când îşi face publice fanteziile sexual, Madonna nu se dezminte de la extravaganţa cu care ne-a obişnuit: diva sexy a tuturor timpurilor îşi doreşte să facă sex în public cu o femeie.
6.    Halle Berry
Vârsta nu este deloc un impediment pentru cea care a fost declarată de multe ori "cea mai frumoasă femeie din lume" – ea se simte, la cei peste 40 de ani, seducătoare şi stăpână pe actul sexual şi pe starea de orgasm. Helle Berry este, de asemenea, atrasă de jucăriile sexuale (mai ales vibratoare) şi are o stimă deosebită pentru lenjeria sexy.
8.  Carmen Electra
Şi Carmen Electra are fantezii sexuale cu alte femei, cea pe care şi-o doreşte în mod categoric fiind legenda rock-ului Joan Jett.
9.  Britney Spears
Pentru cea care a fost cândva cea mai iubită femeie de la Hollywood, fantezie sexuală se traduce prin vise umede cu Halle Berry şi Kim Kardashian.
7.    Rihanna
Se pare că Cheryl Cole este personajul principal din visele erotice a mai multor vedete...
Rihanna a mărturisit despre fanteziile cu Cheryl Cole: “Mi-ar plăcea să o văd la muncă. De exemplu să cureţe podeaua. Să adune lucruri de pe jos. Să se aplece”.

17 august 2012 Bianca Dragomir Redactor

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Kamady Rudd

Se trezește la 2:30 în fiecare dimineață.  Acest reporter nu a purtat machiaj pentru o săptămână . Ea se îndreaptă spre stația de ...