joi, 23 august 2012

Pepe cu Raluca Pastrama


Vezi cum arata casa in care se va mute Pepe cu Raluca Pastrama si Maria! 


Din momentul in care a aflat ca va deveni tatic, Pepe a inceput sa-si organizeze foarte atent viata. A facut nunta, s-a ingrijit ca sarcina Ralucai sa decurga bine si ca proaspetei lui sotii sa nu-i lipseasca nimic si a inceput sa caute caminul perfect, scrie Cancan.

Desi initial a fost tentat sa cumpere casa Oanei Roman, Pepe a facut o alta alegere si a batut palma pentru o vila cocheta, la cheie, situata in zona de nord a Capitalei. Desi imobilul, nou-nout, arata impecabil, artistul a decis sa-l demoleze partial si sa-l faca pe gustul lui si adaptat nevoilor familiei sale.

Primul lucru pe care l-a avut in cap a fost sa ofere fiicei sale nou-nascute liniste si protectie, motiv pentru care a comandat echipei de muncitori insarcinate cu amenajarea sI consolidarea casei un gard urias, menit sa tina la distanta curiosii si rau-facatorii. Cu toate aceste modificari, la costul initial al locuintei, Pepe a mai adaugat cheltuieli de peste 50.000 de euro si inca nu a terminat. Ieri, artistul a mers sa vada cum evolueaza lucrarile, insotit de socrul si cumnatul lui. Cat a stat acolo, cantaretul a facut in permanenta poze pentru a-i arata Ralucai, care nu se poate desparti de fiica sa, transformarea caminului lor. 

"Casa era la cheie, dar a trebuit sa modific cate ceva pentru ca totul sa fie perfect. Am mai cumparat putin teren langa sa maresc gradina, construiesc un gard inalt sI am umblat putin sI la interior. Mai este ceva de lucru, dar in curand ne vom muta aici", a declarat Pepe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Kamady Rudd

Se trezește la 2:30 în fiecare dimineață.  Acest reporter nu a purtat machiaj pentru o săptămână . Ea se îndreaptă spre stația de ...