miercuri, 19 septembrie 2012

Oana Zăvoranu şi Silviu Prigoană !

BOMBĂ - Oana Zăvoranu vorbeşte despre RELAŢIA EI cu Silviu Prigoană  

REACŢIA Adrianei Bahmuţeanu este COLOSALĂ

Zvonurile legate de o posibilă relaţie între Oana Zăvoranu şi Silviu Prigoană au fost aduse în discuţie de către Dan Capatos, iar bruneta s-a arătat dispusă să răspundă la întrebări.
  • BOMBĂ! Oana Zăvoranu vorbeşte despre RELAŢIA EI cu Silviu Prigoană! REACŢIA Adrianei Bahmuţeanu este COLOSALĂ!
"Niciodată nu mi-am ascuns simpatia pentru Silviu Prigoană. Îl simpatizez şi este o chestie reciprocă. Este un om minunat.

Nu îl sun zilnic, dar din când vorbim, ne dăm mesaje. Este o persoană fascinantă, atât de inteligentă, o prezenţă captivantă...", a spus Oana Zăvoranu.

În momentul în care Dan Capatos a insistat să afle natura relaţiei dintre cei doi, Oana a fost extrem de sinceră: "Nu m-am gândit niciodată la o relaţie".

Interesantă a fost însă reacţia Adrianei Bahmuţeanu, care a intrat în direct în emisiunea "Un show păcătos". Chiar dacă toată lumea s-ar fi aşteptat ca Bahmu să facă o criză, mai ales că între ea şi Oana există nişte disensiuni mai vechi, ei bine, declaraţiile ei au fost unul surprinzător. "Nu m-ar deranja. S-ar merita unul pe celălalt. Sunt două persoane fascinante. M-aş bucura ca cei doi să formeze un cuplu".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Kamady Rudd

Se trezește la 2:30 în fiecare dimineață.  Acest reporter nu a purtat machiaj pentru o săptămână . Ea se îndreaptă spre stația de ...