sâmbătă, 15 septembrie 2012

Gimnasta romanca a plecat de la bordel


Floarea Leonida (25 de ani) a facut parte din lotul Romaniei de gimnastica feminina la inceputul anilor 2000. A cucerit trei medalii de argint la Europeanul din 2002. Apoi, in 2003 a luat argintul la Campionatul Mondial, pentru ca in 2006 sa cucereasca din nou argintul la Campionatul European.
Saptamana trecuta, in presa din Romania au aparut mai multe poze cu Floarea Leonida in pozitii indecente, luate de pe site-urile unor bordeluri din Germania.
Fosta gimnasta romanca a plecat de la bordel: "A dat de înteles tuturor ca nu se va mai întoarce, ca nu mai vrea sa faca asta", a sustinut o colega

Vestea ca una dintre fetele de la bordelul ErotikPark din Ulm, Germania, este de fapt o celebra gimnasta romanca, i-a socat atat pe fostii clienti ai Floarei Leonida, cat si pe unele dintre colegele sale.

Cunoscuta de toti drept "Ina din Spania", gimnasta a trecut, în ultimii trei ani, prin mai multe stabilimente de lux din Germania, în ultimul local lucrand de la începutul anului. Pe un forum specializat în discutii între clientii bordelurilor din Germania, a intervenit, ieri, si o fosta colega de-a Floarei. Ea le-a spus tututor ca faptul ca, dupa izbucnirea scandalului, Floarea a parasit clubul.

"A fost rece cu toata lumea, a dat de înteles foarte clar, atat prin limbaj, cat si prin comportament, ca nu se va mai întoarce si ca nu-si doreste sa mai faca asta", a povestit un utilizator al forumului, cel mai probabil o colega de la bordelul din Ulm.

Alta persoane precizeaza, însa, ca e putin probabil ca o fata ca Leonida, care si-a petrecut tineretea facand gimnastica în loc sa învete, ar putea cîstiga bani din alte meserii. "Ii doresc sa-si gaseasca un drum al ei, dar nu-i vad un viitor luminos în politica sau în management, de exemplu, va purta mereu acest stigmat", a scris un utilizator.

De partea cealalta, chiar daca o compatimesc pentru faptul ca a ajuns sa se prostitueze din cauza lipsei banilor, fostii sai clienti îsi doresc ca ea sa se întoarca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Kamady Rudd

Se trezește la 2:30 în fiecare dimineață.  Acest reporter nu a purtat machiaj pentru o săptămână . Ea se îndreaptă spre stația de ...