sâmbătă, 22 septembrie 2012

Artist a confundat covorul cu dormitorul !


Artista care a confundat covorul rosu cu dormitorul. Detaliul rusinos, surprins de paparazzi
AnnaLynne McCord
Protv Ad

Are 25 de ani si este in stare de orice pentru putina publicitate. Si cum te poti face remarcata daca nu printr-o aparitie prin care sa ii lasi masca atat pe cei prezenti cat si pe fani.
Aceasta artista a confundat covorul rosu cu dormitorul, iar ce a iesit, nu a scapat tabloidelor.
Actrita AnnaLynne McCord a fost prezenta la prezentarea de moda Lloyd Klein care a avut loc recent la Los Angeles. Cum nu a vrut sa treaca neobservata, artista a purtat o rochie cu un slit care nu lasa prea mult loc imaginatiei. De altfel, Anna nici nu purta lenjerie ceea ce a transformat-o in vedeta serii, potrivit egotastic.com.
AnnaLynne McCord
Interpretand in general roluri negative, McCord s-a afirmat prima data in 2007 in rolul Eden Lord din serialul de succes "Nip/Tuck", dar si ca rasfatata Loren Wakefield in American Heiress. In 2008 a obtinut rolul Naomi Clark, personaj negativ principal din noul serial 90210. Pe marile ecrane a aparut in filme ca Transporter 2 sau Day of the Dead.

Sursa: Egotastic

    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Kamady Rudd

Se trezește la 2:30 în fiecare dimineață.  Acest reporter nu a purtat machiaj pentru o săptămână . Ea se îndreaptă spre stația de ...