miercuri, 5 septembrie 2012

Femeile fac prima miscare !

Cum arata o femeie ca vrea sa faca sex?




Chiar daca de multe ori credem ca barbatii fac prima miscare, ne inselam.

Multi sexologi cred ca femeile sunt cele care fac prima miscare, indiferent ca o fac dansand sau in alt mod care le permite sa isi arate disponibilitatea lor pentru un barbat. In mai mult de 50% din cazuri, femeia este cea care face primul pas.

O femeie va oferi celui ales un zambet si o privire draguta, isi va linge buzele, le va strange sau isi va atinge cu degetele fata. Multe femei, de asemenea, se mangaie pe fata sau pe gat cand barbatul dorit este prin apropiere. Unele se joaca cu fusta, ridicand-o usor. Daca au o bautura prin apropiere, vor mangaia marginea paharului. Totodata, vor merge drepte si hotarate.

Sexologii au descoperit faptul ca o femeie activa, ce danseaza, va primi mult mai multa atentie din partea barbatilor decat cele care stau pe margine. In timp ce prima femeie este abordata la fiecare 25-30 de minute, cea de-a doua este abordata la fiecare doua ore.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Kamady Rudd

Se trezește la 2:30 în fiecare dimineață.  Acest reporter nu a purtat machiaj pentru o săptămână . Ea se îndreaptă spre stația de ...