miercuri, 5 septembrie 2012

Barbati sunt atrasi si de imperfectiuni !


Barbatii sunt atrasi si de imperfectiunile femeilor 

În ciuda tuturor "tezelor ştiinţifice" şi studiilor care sugerează că simetria şi armonia sunt universal atractive, bărbaţii continuă să se întâlnească, să facă sex, să iubească şi să se căsătorească cu femei care îi atrag în acel mod neconvenţional, inexplicabil. De fapt, tocmai imperfecţiunile ne fac mai atractive, mai frumoase şi extrem de sexy în ochii lor. Iată 5 exemple de imperfecţiuni ale femeilor care atrag bărbaţii.
Nasul acvilin
Profilul tău este unul... "regal", cu nasul coroiat? Semeni cu o zeiţă egipteană? Există mulţi bărbaţi care adoră acest detaliu pe care tu îl consideri un defect: "Îmi vine să te muşc de nas, zeiţa mea!" - nu-i aşa că ai auzit aceste cuvinte de la iubitul tău?

Ştiai, draga mea, că acest nas egiptean pe care îl ai denotă un temperament artistic, sensibilitate şi o înclinaţie vădită spre estetic. Care bărbat nu s-ar simţi atras de o astfel de zeiţă?

BurticaDacă ai făcut vreodată dragoste cu un bărbat (ceea ce cred că s-a întâmplat), ai observat că masculilor le place să atingă "părţile moi" ale unei femei. Uneori chiar se grăbesc să ajungă acolo. "O burtică este un bonus total în acest caz", spune Mihai, 28 de ani.
Sânii miciNu spun că bărbaţilor nu le plac sânii mari. Ei adoră sânii! Punct! Adoră să-i privească, mai ales că acest "sport" îi poate ajuta, potrivit unui studiu, să trăiască mai mult. Sânii mici sunt minunaţi pentru că arată incredibil de bine şi nu spun eu asta: "Dacă nu este foarte frig afară, sânii mici arată foarte bine fără sutien", este de părere Marius, 30 de ani.
Deci, sânii mici reprezintă un atu, pe care trebuie să ţi-l pui în valoare
Look-ul naturalBărbaţii apreciază mult o femeie cu părul aranjat, unghiile lăcuite şi machiajul impecabil. Însă atunci când se află în compania uneia cu părul ciufulit, fără machiaj, foarte naturală, bărbaţii se pierd, încep să se bâlbâie, sunt stângaci.

De ce? Pentru că nimic nu se compară cu naturaleţea. Am dreptate, domnilor?
Strungăreaţa"Pentru numele lui Dumnezeu, nu lăsaţi niciun ortodont să se atingă de ea! Nu este nimic mai sexy decât un zâmbet sfios care să descopere o strungăreaţă", spune Iustin.

Nu-i aşa că Vanessa Paradis este super sexy? Zâmbeşte şi tu pentru ca eşti foarte frumoasă! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Kamady Rudd

Se trezește la 2:30 în fiecare dimineață.  Acest reporter nu a purtat machiaj pentru o săptămână . Ea se îndreaptă spre stația de ...