miercuri, 2 mai 2012

Irinel Columbeanu : "Sa nu mai spunem vorbe, ci sa facem fapte"

Adrian Irinel Columbeanu   (Partidul Popular si al Protectiei Sociale)
Candidat la functia de Primar General ,
 se afla pe buletinul de vot , la pagina 5 , pozitia 15 , 
conform tragerii la sorti a ordinei pe buletinele de vot
Pe fiecare pagina sunt 6 candidati la functia de Primar General

In buletinul de vot pentru Consiliul General , 
Partidul Popular si al Protectiei Sociale se afla la fila 13 , pozitia 21 , 
conform tragerii la sorti a ordinei pe buletinele de vot
Pe fiecare pagina sunt 2 liste de candidati la functia de Consilier General

Irinel Columbeanu si-a lansat candidatura la primarie: "Sa nu mai spunem vorbe, ci sa facem fapte"


Irinel Columbeanu este primul candidat inscris oficial in cursa pentru Primaria Capitalei. Milionarul de la Izvorani, care pana acum se recomanda independent, va reprezenta Partidul Popular si al Protectiei Sociale, format in special din pensionari.
Cu prima conditie indeplinita - inscrierea la Biroul Electoral Municipal - Irinel Columbeanu poate visa de-acum sa conduca Bucurestiul. Si-a schimbat statul de independent si sigla.

Partidul ales de Columbeanu este vechiul Partid al Pensionarilor, aparut in 1994, care si-a schimbat denumirea in 2005.

Cei din conducerea formatiunii sunt constienti insa ca nu pot sa-i aduca prea multe voturi milionarului de la Izvorani. Liantul dintre ei si candidat a fost chiar tatal lui Irinel - Ion Columbeanu.

Nu stim deocamdata cat de brusca va fi trecerea "lastarului" Columbeanu de la viata de noapte la cea tihnita din parc. Sigur este doar ca vrea ceva maret. Si pentru el si pentru bucuresteni.

"Sunt putin emotionat. Eu sper sa realizam o schimbare in politica din Romania in sensul sa nu mai spunem vorbe ci sa facem fapte", a declarat Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu a intrat in politica anul trecut, cand era deja celebru. Notorietatea si-a castigat-o dupa casatoria cu Monica Gabor, dar mai ales in urma scandalului generat la divortul de aceasta. Cearta pentru custodia fetitei lor a fost intens mediatizata.

Ca sa ajunga primar general, Columbeanu trebuie sa ii devanseze pe Sorin Oprescu, Silviu Prigoana si Gigi Becali. Iar lista doritorilor ramane deschisa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Kamady Rudd

Se trezește la 2:30 în fiecare dimineață.  Acest reporter nu a purtat machiaj pentru o săptămână . Ea se îndreaptă spre stația de ...