marți, 1 mai 2012

Irinel Columbeanu - candidat la Primăria Capitalei


Adrian Irinel Columbeanu   (Partidul Popular si al Protectiei Sociale)
Candidat la functia de Primar General ,
 se afla pe buletinul de vot , la pagina 5 , pozitia 15 , 
conform tragerii la sorti a ordinei pe buletinele de vot
Pe fiecare pagina sunt 6 candidati la functia de Primar General

In buletinul de vot pentru Consiliul General , 
Partidul Popular si al Protectiei Sociale se afla la fila 13 , pozitia 21 , 
conform tragerii la sorti a ordinei pe buletinele de vot
Pe fiecare pagina sunt 2 liste de candidati la functia de Consilier General


Primul candidat inregistrat la Primaria Capitalei


"Îndrăznesc să vă captez atenţia pentru câteva minute, mizând nu pe vreo curiozitate mondenă, ci numai şi numai pe înţelepciunea dumneavoastră. Fără afiliere la vreuna dintre formaţiunile politice ale ţării noastre, fără vreun suport favorizant din partea niciunui trust media, şi fără niciun fel de obligaţie faţă de un grup prezent sau viitor de interese private, ca cimplu cetăţean al Bucureştiului, fără întrerupere în ultimii 52 de ani, am curajul de a mă înscrie în competiţia de a obţine din partea dumneavoastră încrederea viitorului primar al Capitalei în următorii patru ani. Numai aşa îmi pot permite să am îndrăzneala ca indiferent de vârstă pe care o aveţi să aveţi înţelpeciunea şi să faceţi un minim efort civic, alegând ca probabil într-o zi liberă a acestui an să mergeţi la vot şi să votaţi numai cum vă va dicta atunci conştiinţa, dar altceva decât acelaşi trecut fardat". În acest fel şi-a anunţat Irinel Columbeanu candidatura la Primăria Capitalei. 

Irinel Columbeanu a dat Salvarea pe umbrelă. Excentricul om de afaceri s-a înscris astăzi în lupta pentru fotoliul de primar al capitalei. Dacă iniţial, a anunţat că va veni la Primăria Capitalei cu Salvarea, însemnul lui electoral, astăzi el s-a mulţumit să candideze la adăpostul Umbrelei celor de la Partidul Popular şi al Protecţiei Sociale. 

Irinel Columbeanu s-a grăbit să renunţe, măcar pentru o vreme, la scandalurile mondene şi costumele fistichii. Are deja şi susţinerea unui partid... binevoitor.

Un singur lucru este important pentru Irinel. El nu a reuşit să strângă semnăturile necesare pentru a candida indepedent, iar micul partid i-a dat o mână de ajutor. Nu l-a ajutat însă şi la platforma electorală... 

"Planul nostru este foarte simplu. Proiectele trebuie să se nască în mod natural, nu să fie căutate pentru  a aduce beneficii nemeritate unora. "

 Tatăl său, Ion Columbeanu, a fost vreme de mai multe decenii funcţionar al Guvernului Român. Dar, Irinel nu va da examenul în politică cu tata. Ci, cu electoratul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Kamady Rudd

Se trezește la 2:30 în fiecare dimineață.  Acest reporter nu a purtat machiaj pentru o săptămână . Ea se îndreaptă spre stația de ...