joi, 17 mai 2012

Irinel la Combinat


Adrian Irinel Columbeanu   (Partidul Popular si al Protectiei Sociale)
Candidat la functia de Primar General ,
 se afla pe buletinul de vot , la pagina 5 , pozitia 15 , 
conform tragerii la sorti a ordinei pe buletinele de vot
Pe fiecare pagina sunt 6 candidati la functia de Primar General
In buletinul de vot pentru Consiliul General , 
Partidul Popular si al Protectiei Sociale se afla la fila 13 , pozitia 21 , 
conform tragerii la sorti a ordinei pe buletinele de vot
Pe fiecare pagina sunt 2 liste de candidati la functia de Consilier General

Irinel Columbeanu in tinerete



In vremea studentiei Irinel a fost repartizat ca inginer energetic la combinatul de crestere a porcilor de la Balotesti Unde, dupa ce a inventat un program pe calculator pentru dozarea furajelor, a constatat ca el repartiza o anumita cantitate de hrana anaimalelor iar la destinatie ajungea mult mai putina, si a raportat la organizatia de partid, insa in loc de multumire a fost dat afara dupa 8 ani de munca la combinat.

Cariera:

A ajuns astfel, analist programator la antrepriza de constructii. Dupa revolutia din '89 a fost luat de doi francezi, ca partener intr-o afacere. Astfel a inceput cariera de afacerist a unuia dintre cei mai bogati romani. Irinel nu a beneficiat de nici un ajutor din partea tatalui pentru a se realiza profesional. 

In topul celor mai bogati romani, pu 

blicat de revista Capital, Irinel Columbeanu este mentionat ca posesor al unei averi de 60 de milioane de dolari. Averea a facut-o prin activitatile de consultanta pentru afaceri, intermedieri in comertul cu diverse produse, activitati de arhitectura si transporturi. 

In urma cu cativa ani a inceput sa investeasca si in domeniul materialelor de constructii, promovand pe piata un produs revolutionar inventat de un inginer francez. Are si proprietati imobiliare, iar in Registrul Comertului, Irinel apare cu sase firme mici, de tipul societate cu raspundere limitata. 

Official cea mai profitabila afacere a lui este Promotion Group International SRL, reprezentantul in Romania al firmei franceze Alcatel. 

De ce este faimos Irinel Columbeanu?

Irinel Columbeanu este unul dintre cei mai cunoscuti afaceristi de la noi, dar si unul dintre cei mai ravniti barbati , care de cand s-a casatorit cu Monica Gabor, a ramas in permanenta in atentia presei. 

De ce ne place Irinel Columbeanu?

Irinel Columbeanu a avut de-a lungul timpului numeroase relatii cu unele dintre cele mai frumoase femei din Romania, iar de cand s-a casatorit se pare ca nu a renuntat sa aprecieze femeile frumoase, fiind foarte cautat de acestea. 

Pe scurt despre Irinel Columbeanu:

Nume: Irinel Columbeanu
Data nasterii: 27 Mai 1958
Zodie: Gemeni
Locul nasterii: Bucuresti, Romania
Parinti: Mama Georgeta Columbeanu, tatal Ion Columbeanu
Culoarea ochilor: Negri
Culoarea parului: Gri 
Inaltime: 1.64 m
Nationalitate: Roman
Etnie: Roman
Stare civila: Casatorit
Sotie: Monica Columbeanu
Copii: O fetita Irina
Ocupatie: Afacerist
Studii: Facultatea de Electrotehnica

In studentie Irinel Columbeanu a lucrat ca inginer energetic la combinatul de crestere a porcilor de la Balotesti, unde dupa ce a inventat un program pe calculator, pentru dozarea furajelor, a constatat ca el repartiza o anumita cantitate de hrana animalelor, iar la destinatie ajungea mult mai putina, si, in consecinta, a raportat la organizatia de partid. 

Insa, in loc de multumire ca a sesizat raportarile false, a fost dat afara dupa 8 ani de munca la combinat. Asa a ajuns, om cu facultate, analist programator la o antrepriza de constructii. A cunoscut apoi doi francezi care l-au luat ca partener intr-o afacere, acesta fiind inceputul carierei de afacerist. 

Fiind fiul unui functionar guvernamental, Irin 

el se bucura de toate avantajele pe care le aveau copiii de nomenclaturisti. Afaceristul nu a recunoscut niciodata ca a avut statut privilegiat datorita tatalui sau. Tatal sau obisnuia in vremea lui Ceausescu sa apeleze la trei dintre tinerii petrecareti ca sa il ia pe Irinel la distractii, care erau intr-o gasca de copii de oameni influenti in jurul mezinului familiei Ceausescu, Nicusor, acestia erau Jean Maurer, fiul fostului prim-ministru Ion Gheorghe Maurer, Madalin Voicu, fiul regretatului maestru Ion Voicu, si Serghei Mizil, fiul "numarului doi" din Comitetul Central, Paul Niculescu Mizil, si sufletul grupului de prieteni ai lui Nicu Ceausescu. In topul celor mai bogati romani, publicat de revista Capital, Irinel Columbeanu este mentionat ca posesor al unei averi de 60 de milioane de dolari. 

Obiectele de activitate declarate sunt activitatile de consultanta pentru afaceri, intermedieri in comertul cu diverse produse, activitati de arhitectura si transporturi. 

In urma cu doi ani, Irinel Columbeanu a inceput sa investeasca si in domeniul materialelor de constructii, promovand pe piata un produs revolutionar inventat de un inginer francez. Oficial cea mai profitabila afacere a lui Irinel este Promotion Group International SRL, reprezentantul in Romania al firmei franceze Alcatel.

Sursa: http://articole.famouswhy.ro/



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Kamady Rudd

Se trezește la 2:30 în fiecare dimineață.  Acest reporter nu a purtat machiaj pentru o săptămână . Ea se îndreaptă spre stația de ...