duminică, 29 aprilie 2012

Irinel Columbeanu concurență la Primăria Capitalei!


Irinel Columbeanu are concurență la alegeri! 
VEZI cine se bagă în lupta pentru Primăria Capitalei!

Cursa electorala cu obstacole pentru Irinel Columbeanu. Candidatura afaceristului a fost contestata, ieri, de uneperistul Nicolae Popescu.

In documentul depus la tribunal, vicepresedintele UNPR semnaleaza faptul ca Irinel Columbeanu este sustinut de un partid care nu mai exista, deoarece Partidul Popular si al Protectiei Sociale ar fi fuzionat cu UNPR.

In replica, aspirantul la fotoliul de primar a precizat ca politicienii sunt deranjati de faptul ca singurul partid autentic de stanga este PPPS. Mai mult, Columbeanu a explicat ca asa-zisa fuziune a fost invalidata. ”Protocolul de fuziune cu PPPS a fost respins, deoarece a fost semnat de o persoana care nu avea calitatea sa o faca”, a mai afirmat Irinel Columbeanu.


Prințesa Brianna Caradja a anunțat că va intra în cursa pentru Primăria București. Este susținută de un grup de femei.

După ce s-a îmbrâncit cu jandarmii în Piața Universității, prințesa Brianna Caradja a anunțat, ieri, că va candida la alegerile pentru Primăria Capitalei.

În cursa electorală, ea va fi susținută de un grup de femei. „Noi nu propunem un singur om pentru fotoliul de primar. Noi propunem o echipă întreagă, de femei independente. Știm care e statutul femeii în politica românească, de aceea vrem să aratăm că putem face multe pentru București”, a declarat, pentru EVZ, prințesa.


Silviu Prigoana

Sorin Oprescu


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Kamady Rudd

Se trezește la 2:30 în fiecare dimineață.  Acest reporter nu a purtat machiaj pentru o săptămână . Ea se îndreaptă spre stația de ...